Payday Loans
Заштита приватности
Заштита приватности ПДФ Штампа Ел. пошта

Увод

Захваљујемо се што сте посетили сајт Института ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД и проверили правила о заштити приватности. Институт ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД поштује приватност сваког лица које посећује наше сајтове. У овим правилима о заштити приватности дат је оквиран преглед података које Институт ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД може да прикупља и начина на који може да их користи.

Лични подаци

Институт ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД преко својих сајтова неће прикупљати податке о вама лично (нпр. име и презиме, адреса, број телефона и електронска адреса – „лични подаци“), осим у случају да сте те податке дали добровољно. Ако не желите да Ваши подаци буду задржани, немојте нам их давати.
Ако нам доставите личне податке, можемо их користити на следећи начин (ако није другачије назначено): можемо чувати и обрађивати податке у циљу унапређења наших услуга и можемо их користити да Вас контактирамо. Не продајемо, изнајмљујемо или пласирамо личне податке о Вама трећим лицима, нити намеравамо да то чинимо.
Ако желите приступ заштићеном одељку овог сајта, морате попунити образац пријаве. Ако испуњавате услове, биће вам одобрен приступ са пратећим погоднистима. Морате се сагласити да ће те се придржавати свих правила коришћења сајта. Подаци који се уносе у пријаву су: назив правног лице, име, презиме и функција, адреса, електронска адреса, број телефона и број телефакса. Ови подаци се првенствено прикупљају да би Институт ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД могао да процени потребу и одлучи да ли ће Вам омогућити приступ заштићеном одељку сајта. Институт ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД ће чувати прикупљене податке на безбедном систему са ограниченом приступом, у циљу заштите Ваше приватности. Институт ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД неће пренети те податке било ком другом правном или физичком лицу.

Додатни подаци који се прикупљају аутоматски

У неким случајевима се аутоматски прикупљају технички подаци када се повежете на наш сајт, који се не могу непосредно довести у везу са Вама лично. Примери ове врсте података су тип коришћеног интернет претраживача, врста оперативног система, назив домена сајта са кога приступате нашем сајту и IP адреса. Ти подаци се искључиво користе у статистичке сврхе, за формирање података о странама којима приступају наши посетиоци.

Copyright © 2010 Институт ЈАРОСЛАВ ЧЕРНИ АД Сва права придржана.

 
RocketTheme Joomla Templates